• Bloemen Bellini

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean comor.

  • Bloemen Bellini foto 1

    Lorem ipsum dolor adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Welkom bij bloemen Bellini

Hallo, welkom op mijn site! Mijn ganse wereld draait rond bloemen en van in mijn kindertijd was ik bezig met bloemen . Een  droom is uiteindelijk waar geworden . in 1999 startte ik te Pittem met een bloemenwinkel en in 2019 verhuisde ik met de bloemenwinkel naar Wingene daar is dan bloemen Bellini ontstaan  .  Ik heb een zeer naturelle stijl en werk zéér graag met de materialen van de natuur! Mijn bedoeling is om jou met mijn creativiteit te verrassen. Weet dat je naast boeketten en bloemstukken, bij ons kan je terecht kan voor leuke decoratie. ik nodig je graag uit voor een bezoekje in de winkel.

Met fleurige groet,

Bert

WITTE ROOSJES

Bloemenwinkel

Bloemen Bellini  werkt altijd met dagverse  en kwaliteitsvolle bloemen en verwerken dit met passie uit tot jouw bloemstuk , boeket,…
Kom langs in onze winkel om ons kleurrijk aanbod te bekijken, bestel tijdig uw bloemstuk of boeket! we beschikken ook over een ruim aanbod planten,  en exclusieve decoratie!

Ceremonie Bert

Huwelijksceremonie

Eerst en vooral proficiat met uw huwelijk. Maar heeft u al gedacht aan een uitgebreide ceremonie: de huwelijksceremonie van uw dromen?
Wij kunnen u helpen uw dromen te realiseren. Bekijk ook eens ons aanbod van Bloemversiering bruidswagens, Rode lopers, en neem contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek .
U kunt ook even een kijkje nemen in het fotoalbum.

Bloemen voor uitvaart

Bloemen Bellini is al jaren een koploper in bloemstukken voor uitvaarten en bloemen voor Allerheiligen

Roosjes Valentijn

wij bieden u aan :

Van verse snijbloemen voor een BOEKET, BLOEMSTUK of ander gelegenheidsbloemwerk zoals HUWELIJKEN en BEGRAFENISSEN.
Wij staan steeds garant voor een originele uitwerking.
Ook voor groene en bloeiende planten kan je bij ons terecht en zowel voor binnen als voor op het terras.